Amazon Quiz Answers Today – 7 December 2019 – Win Dyson Air Purifier

Amazon Quiz 7 December 2019 – Welcome to IndiTricks.com friends! Looking for Amazon Quiz Answers Today and Daily Amazon Quiz AnswersAmazon Quiz has become one of the most famous quizzes in India with which customers can win anything from Rs. 1,000 Amazon Pay Balance to an iPhone 11 Pro Max and Apple Macbook Pro for absolutely FREE. Amazon Quiz Today has become a crucial part of customers. We at IndiTricks.com make sure to share Amazon Quiz Answers Daily to give you a chance to win something from Amazon. We bring you the answers to the Amazon Daily Quiz so you do not have to look for every answer, we are a one-stop solution for your daily Amazon Quiz Contest Answers.

7 Dec Amazon Quiz, Amazon Quiz 7 Dec Quiz Answers, 7 Dec Amazon Quiz Answers – Play today’s amazon quiz and get a chance to WIN Dyson Air Purifier for absolutely free. IndiTricks provides you the answers to daily amazon quiz for absolutely free. You can play amazon quiz daily on the Amazon app from 8 AM till 12 Noon. If you are looking to check the amazon quiz answers daily, make sure to BOOKMARK this PAGE.

Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers

Amazon Quiz 7 December, Amazon Quiz 7th December Quiz, Amazon 7 December Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 7 December 2019, Amazon Today Quiz Answers, Amazon 7 December Quiz

Amazon Quiz Answers Today - 7 December 2019 - Win Dyson Air Purifier

Amazon Daily Quiz Answers – “7 December 2019 Amazon Quiz Answers”

Today’s QuizAmazon 7 December Quiz
Today’s PrizeWin Dyson Air Purifier
Time8 AM to 12 PM
Winners List Will Be Declared On01 January 2020

Amazon Daily Quiz Answers for 7 December 2019

Join Our Telegram Group NOW | Daily Update Time – 8:01 AM (Please CLICK HERE if you cannot see the answers)

Q1 – Online Application, E-Visa, ‘E-Masiha Health Facility’ Are Part Of India’s Initiative To Digitize The Process For Which Pilgrimage?

Ans: Haj

Q2 – The First Recipient Of This Award Was G.Sankara Kurup From Kerala, The Latest Recipient Akkitham Achuthan Namboothiri Is Also From Kerala. Name The Award.

Ans: Jnanpith Award

Q3 – Who Is The Narrator In The Popular Television Series ‘Young Sheldon’?

Ans: Jim Parsons

Q4 – Which Former Infosys Chairman Born On 2Nd December Is Now The President Of The New Development Bank Of Brics Countries?

Ans: Kv Kamath

Q5 – Samjhauta Express And Thar Express, Whose Services Have Recently Been Suspended, Used To Run Between India And Which Other Country?

Ans: Pakistan 


Amazon Daily Quiz Answers for 6 December 2019

Q1: What’s The Name Of India’s First Ingenuously Built Light Combat Jet?

Ans: Tejas

Q2: Which Indian Industrialist Topped The Forbes List Of The World’s Richest Sports Team Owners In 2019?

Ans: Mukesh Ambani

Q3: Arjun Kapoor, Would Be Seen In The Role Of Which Of These Military Figures In A 2019 Movie Directed By Ashutosh Gowariker ?

Ans: Sadashiv Rao Bhau

Q4: Famous For Another Role, Which Leader Born On 3Rd December Was India’s Minister For Food & Agriculture From August 1947- April 1952?

Ans: Rajendra Prasad

Q5: In 2018, The New Bank Note Of Which Denomination Was Launched In Chocolate Brown Colour?

Ans: INR 10


Amazon Daily Quiz Answers for 5 December 2019

Question 1 – What is the name of the NASA program that intends to land the first man and woman on the Moon by 2024?

Answer – Artemis

Question 2 – Which medical student is slated to make her Bollywood debut in 2020, in a movie about Prithviraj Chauhan, opposite Akshay Kumar?

Answer – Manushi Chillar

Question 3 – Which word often used in politics, is also the name for a group of Cheetahs?

Answer – Coalition

Question 4 – Roger Federer and Alexander Zverev recently broke the record for the highest attendance in a tennis match. Where was the match played?

Answer – Mexico City

Question 5 – Kailasavadivoo Sivan is the current head of which of these government organisations?

Answer –ISRO


Amazon Daily Quiz Answers for 4 December 2019

Q1 – The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Answer – 24 Hours of Le Mans

Q2 – Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Answer – Eden Gardens

Q3 – Which corridor was opened for pilgrims,connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Answer – Kartarpur corridor

Q4 – Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Answer – the testaments

Q5 – Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Answer – Photo of an egg


Amazon Daily Quiz Answers for 3 December 2019

Q1 – Which actress born on 28th November, started her Bollywood career playing the role of Ashima Roy in a Shoojit Sircar movie?

Answer – Yami Gautam

Q2 – He was the lead singer of the famous metal band Black Sabbath in the 1970s. He was nicknamed ‘The Prince of Darkness’ and has won Grammy awards in his music career. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer – Ozzy Osbourne

Q3 – National Law/Constitution Day in India was celebrated on 26th November 2019 to mark which day?

Answer – Day constitution was adopted

Q4 – Susan Buffett, Tim Cook, Joe Gebbia, Susan McCaw are all part of the leadership council of a fund set up by which Nobel laureate?

Answer – Malala Yousafzai

Q5 – Lieutenant Shivangi of the Indian Navy, is the first woman to achieve what distinction?

Answer – First woman pilot in Indian Navy


Amazon Daily Quiz Answers for 2 December 2019 – Rs. 5000 Amazon Pay Balance

1 – Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

answer – Thanksgiving

2 – Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

answer – Simon Taufel

3 – National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

answer – Dr. Verghese Kurien

4 – Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

answer – Shoaib Akhtar

5 – Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

answer –Heels


Amazon Daily Quiz Answers for 1 December 2019

Q1: Whose Latest Book ‘The Anarchy’ Recounts The Remarkable History Of The East India Company From Its Founding In 1599 To 1803?

Ans: William Dalrymple

Q2: November 5 Is The Birthday Of Which Well Known Cricketer, Who Now Has A Stand At Arun Jaitley Stadium Named After Him?

Ans: Virat Kohli

Q3: More Than 70% Of This Country Lies In Asia. Most Of Its Population, Its Capital, And Its Largest City Are In Europe. Which Country Is This?

Ans: Russia

Q4: The Famous Rann Utsav Taking Place From 28Th October To 23Rd February Happens In Which Indian State?

Ans: Gujarat

Q5: Which 2019 Disney Release Is Set In The Fictional Town Of Arendelle?

Ans: Frozen 2


Amazon Daily Quiz Answers for 30 November 2019

Q1 – Thalaivi starring Kangana Ranaut, is based on the life of which famous personality?

Answer – Jayalalithaa

Q2 – About which coach in the news these days, did football player Zlatan Ibrahimovic say ‘When I played for him, I felt like a Terminator’?

Answer – Jose Mourinho

Q3 – Phobophobia is the fear of what?

Answer – Phobias

Q4 – Which extremely popular video sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer – TikTok

Q5 – Alopecia areata is a common autoimmune disorder that often results in which of the following?

Answer –Hair loss


29 November 2019 – Amazon Daily Quiz Answers

Q1 – The 2019 Davis Cup finals, played in a new format this year (dream project of Barcelona’s Gerard Pique), was held in which city?

Answer – Madrid

Q2 – In the word USB, what does B stand for?

Answer – Bus

Q3 – Iman, a country’s last Sumatran Rhino, died recently. Which country did Iman belong to?

Answer – Malaysia

Q4 – Which actor starred as Shrikant in a hit movie this year and played the role of a fast bowler in the Amazon original web series ‘Inside Edge’?

Answer – Siddhant Chaturvedi

Q5 – A Heart Full of Burden’ is a book written by which famous personality who occupied an important position in India in the 1990s?

Answer – Tn Seshan


28 November 2019 – Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs 15000 Amazon Pay Balance

Q1: Recently, Who Became The First Indian Bowler To Take An International Wicket With A Pink Ball?

Ans: Ishant Sharma

Q2: Chris Hughes, Born On 26Th November 1983 Co-Founded Which Technology Giant Along With 4 Other Harvard Students?

Ans: Facebook

Q3: A Depiction Of The Ellora Caves Can Be Found On The Reverse Side Of Which Bank Note In India?

Ans: Inr 20

Q4: ‘Fridays For Future’ Is An International Movement Of School Students Started By Which Activist?

Ans: Greta Thunberg

Q5: As Per The Title Of A Popular Book And Movie, Who Among These Is ‘The Man Who Knew Infinity’?

Ans: Srinivas Ramanujan


27 November 2019 – Amazon Daily Quiz Answers – Win Redmi Note 8 Pro

Q1: He Was A Chinese-American Actor, Martial Artist And Philosopher. He Once Said ‘I Fear Not The Man Who Has Practiced 10,000 Kicks Once, But I Fear The Man Who Has Practiced One Kick 10,000 Times’. He Celebrates His Birthday Today. Who Is He?

Ans: Bruce Lee

Q2: The Rock And Roll Hall Of Fame Describes Him As ‘The Greatest Instrumentalist In The History Of Rock Music’. He Has Songs Like ‘Purple Haze’ And ‘Hey Joe’ To His Name. He Celebrates His Birthday Today. Who Is He?

Ans: Jimi Hendrix

Q3: Who Averaged Over 50 With The Bat In Test Matches, But Played Only 1 One-Day International, In Which He Was Out For 0? (Hint : He Was Voted One Of Wisden’s Cricketers Of The Century).

Ans: Sir Gary Sobers

Q4: What Famous Comic Book Character Is Called The ‘Merc With A Mouth’ Because Of His Tendency To Joke Constantly?

Ans: Deadpool

Q5: Eritrea, Which Became The 182Nd Member Of The Un In 1993, Is Located In Which Continent?

Ans: Africa


26 November 2019 – Amazon Daily Quiz Answers – Apple iPad Pro

Q1: He Played The Role Of Gregor ‘The Mountain’ Clegane In The Hbo Series Game Of Thrones. He Has Won Titles Like Europe’s Strongest Man And World’s Strongest Man. He Celebrates His Birthday Today. Who Is He?

Ans: Hafþór Júlíus Björnsson

Q2: Who Was The First Male Cricketer To Take A Hat-Trick In A World Cup Odi Match?

Ans: Chetan Sharma

Q3: Google Has Launched A New Cloud-Based Game Streaming Service. What Is The Name Of The Gaming Service?

Ans: Google Stadia

Q4: Who Has Been Conferred With The Indira Gandhi Prize For Peace, Disarmament And Development 2019?

Ans: David Attenborough

Q5: India Recently Played And Won Their First Ever Day/Night Test Match. It Was Played With A Pink Ball Against Bangladesh. Which 2 Teams Played The First Ever Pink Ball Test Match?

Ans: Australia vs New Zealand


Amazon Daily Quiz Answers – 25 November 2019 – Win Rs 20000 Amazon Pay Balance

Question 1 – When he scored a century in his last test appearance, he became the first person to score a century on debut and in his last test match. Who is he?

answer – Greg Chappell

Question 2 – In the 1975 Bollywood movie ‘Sholay’, what was the name of Basanti’s horse?

answer – Dhanno

Question 3 – In context to geography, what are ‘Isohyets’?

answer – Lines on a map showing equal rainfall

Question 4 – Which sultan declared himself as ‘Sikander-I-Sani’ which means the second Alexander?

answer – Alauddin Khaliji

Question 5 – In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

answer -South Africa


Amazon Daily Quiz Answers – 24 November 2019 – Win Poco F1 Smartphone

Question 1 – What day of the Gregorian calendar is today (24th November)?

Answer – 328th

Question 2 – Who was the first batsman to score 30 Test match centuries?

Answer – Sunil gavaskar

Question 3 – Which of these is not the administrative capital city of a state or Union Territory?

Answer – Margao

Question 4 – Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

Question 5 – What was the name of the alien in the Bollywood movie ‘Koi Mil Gaya’?

Answer – Jadoo


Amazon Daily Quiz Answers – 23 November 2019 – Win IFB Oven

Q1: True Or False – Nintendo Was Founded In 1889 As A Playing Card Company.

Ans: True

Q2: She Played The Character Of Hannah Montana For Disney And Since Has Gone On To Become One Of The Biggest Pop Stars Of The Recent Times With Hits Like ‘Party In The Usa’ And ‘Wrecking Ball’ To Her Name. She Celebrates Her Birthday Today. Who Is She?

Ans: Miley Cyrus

Q3: What Currency Does Ukraine Use?

Ans: Hryvnia

Q4: In Terms Of Area, Which One Is Larger – India Or Brazil?

Ans: Brazil

Q5: Which Of These Is Worth More Than 1 Indian Rupee?

Ans: 1 Mauritian Rupee


Amazon Daily Quiz Answers – 22 November 2019 – Win Lenovo Legion Gaming Laptop

Q1: Which Of These Personalities Were An Indian Diplomat And The First Female President Of The United Nations General Assembly?

Ans: Vijaya Lakshmi Pandit

Q2: In A One Day Game In Queenstown (Nz) Shahid Afridi’s 17 Year Old Record For The Fastest Century In Odis Was Broken In A Game Which Was Reduced To 21 Overs A Side Due To Rain. Who Smashed This 36 Ball Century?

Ans: Corey Anderson

Q3: Which Of These Is The Latin Word For ‘Eagle’?

Ans: Aquila

Q4: With A Population Of Less Than 1000 (As Per 2017 Data), Which Is The Least Populated Country In The World?

Ans: Vatican City

Q5: The Point On Earth Which Is Closest To The Moon Is Not The Top Of Mount Everest. (True Or False).

Ans: True


Amazon Daily Quiz Answers – 21 November 2019 – Win Rs. 5000

Question 1 – In Which Country Would You Find Uluru Or Ayers Rock, A Large Sandstone Rock Formation Surrounded By Springs, Waterholes, Rock Caves And Ancient Paintings?

Answer – Australia

Question 2 – In 2019, Which Movie Released In India Grossed Over Inr 100 Crore In Its First 2 Days Of Release?

Answer – Avengers: Endgame

Question 3 – Which Date Recently Marked The 101St Anniversary Of End Of The First World War?

Answer – 11Th November, 2019

Question 4 – Every Bowler Wants To See The Bails/Stumps Flying Through The Air After The Ball Has Been Delivered. What Happens When The Ball Hits The Stump Directly From The Bowler?

Answer – Bowled

Question 5 – What Is The Currency Of Sweden?

Answer – Krona


Amazon Daily Quiz Answers – 20 November 2019 – Win iPhone XS

Question 1 – He was the 47th Vice-president of the United states, and a member of the Democratic party. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer – Joe Biden

Question 2 – Who made the all important throw in the last ball of the Super Over, to effect a run out, that won England the 2019 World Cup?

Answer – Jason Roy

Question 3 – In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Answer – Zambia and Zimbabwe

Question 4 – Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer – Fiji

Question 5 – You’ve just been bowled a ‘beamer’ while playing cricket. What part of your body should you be worried about?

Answer – Head


Amazon Daily Quiz Answers – 19 November 2019

Question 1 – She Was The First And The Only Woman Prime Minister Of India Till Date. She Celebrates Her Birthday Today. Who Is She?

Answer – Indira Gandhi

Question 2 – She Has Starred In Bollywood Movies Like Satyam Shivam Sundaram, Don And Many More Between 1970S And 80S. She Celebrates Her Birthday Today. Who Is This Actress?

Answer – Zeenat Aman

Question 3 – What Is ‘Arise’, A New Innovation Launched By Iit Madras, A First Of Its Kind In India?

Answer – Standing Wheelchair

Question 4 – True Or False: Rio De Janeiro Is The Capital Of Brazil

Answer – False

Question 5 – Where Would You Find The Trevi Fountain, One Of The Most Famous Fountains In The World Notable For Appearances In Films Such As La Dolce Vita, Three Coins In The Fountain, And Roman Holiday?

Answer – Rome


Amazon Daily Quiz Answers – 18 November 2019

Question 1 – One Of Nasa’s Four Great Observatories Is Named After Which Of These Scientists?

Answer – Subrahmanyan Chandrasekhar

Question 2 – Which Of The Following Will You Associate ‘Sattriya’ With?

Answer – A Dance Form

Question 3 – In April 2019, As A Promotional Activity, Oreo Created A Title Sequence Of Which Show Using Nearly 3000 Cookies?

Answer – Game Of Thrones

Question 4 – In Which City Would You Find Lascaux, A Unesco World Heritage Site With Over 600 Wall Paintings Representing Large Animals, Local And Contemporary Fauna That Correspond With The Fossil Record Of The Upper Paleolithic Time?

Answer – Montignac, France

Question 5 – National Milk Day Is Celebrated In India Each Year On Verghese Kurien’s Birthday, Who Is Hailed As The The Father Of White Revolution. When Is It Celebrated?

Answer – November 26


Amazon Daily Quiz Answers – 17 November 2019 – OnePlus 7 Pro

Question 1 – Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer – Saturn

Question 2 – Espadrilles were first made in regions of France and SpaiEspadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer – On your feet

Question 3 – Lot of people today suffer from Nomophobia especially on trips. What is Nomophobia the fear of?

Answer – Being out of mobile phone coverage

Question 4 – Which famous person born on 14th November is the father of the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex?

Answer – Prince Charles

Question 5 – In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany


Amazon Quiz 16 November 2019

Question 1 – __________ is celebrated today (16 November) to commemorate the establishment of the Press Council of India. Formed in 1966, the Press Council keeps a check on the quality of reportage provided by the Indian press.

Answer – National press day

Question 2 – The newly discovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?

Answer – Spiders

Question 3 – In the movie ‘Avatar’, the humans are principally looking to obtain which element from Pandora?

Answer – Unobtainium

Question 4 – Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?

Answer – Virat Kohli

Question 5 – Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer –Medusa


Amazon Quiz 15 November 2019 – Win Sony Alpha 6400 Mirrorless Camera

Question 1 – This French painter was born on 14 November 1840. He has work like ‘Impression, Sunrise’ and ‘Woman with a Parasol – Madame Monet and Her Son’ to his name. Who was he?

Answer – Claude Monet

Question 2 – When Mr. Jawaharlal Nehru became the Prime Minister of independent India, he delivered an inaugural address to the Nation which has been given a special name. What is the speech called?

Answer – Tryst with Destiny

Question 3 –  _______ is a fictional Indian superhero appearing in Raj comics. It was created in the late 1980s by Sanjay Gupta. (Fill in the blank)

Answer – Nagraj

Question 4 – Shaktimaan was an Indian superhero television show. Mukesh Khanna played the role of Shaktimaan and his alter ego ‘Pandit Gangadhar Vidhyadhar Mayadhar Omkarnath Shastri’. What was Pandit Gangadhar’s profession in the show?

Answer – Photographer

Question 5 – Mukesh Ambani bought the worlds oldest toy company. Which company are we talking about?

Answer – Hamleys


Amazon Quiz 14 November 2019 – Win Rs 15000

Q1. Today, 14th November is celebrated as Children’s Day in India to increase awareness of the rights, care and education of children on the occasion of India’s first prime-minister’s birthday. Who are we talking about?

Answer: Jawaharlal Nehru

Q2. This was an Indian soap opera which aired from 2003-06, and was an Indian-themed version of the Colombian drama ‘Yo soy Betty, la fea’. Which TV series was this?

Answer: Jassi Jaissi Koi Nahin

Q3. In the iconic video game ‘Mario Bros.’, players can control Mario as they travel the Mushroom Kingdom to rescue Princess Toadstool. What is Mario’s brother’s name in this game?

Answer: Luigi

Q4. Sabu, Bini Chachi, Rocket (Raaket), Tingu Master and Bunty are all characters from a popular Indian comic book. Which comic book series are we talking about?

Answer: Chacha Chaudhary

Q5. ’Small Wonder’ is a popular comedy Sitcom from the 90’s which chronicled the family of a robotics engineer who secretly created a robot modeled after a human girl and then tried to pass it off as their adopted daughter. What was the name of this robot?

Answer: Vicki


Amazon Quiz 13 November 2019 – Win OnePlus 7T Pro

Question 1 – She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She was also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answer – Juhi Chawla

Question 2 – ________ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997 and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food or clothes to your local community is a great way to celebrate this event. (Fill in the blank)

Answer – World Kindness Day

Question 3 – Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answer – Toxic

Question 4 – Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?

Answer – Sailed a boat alone across the Tasman sea

Question 5 – Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan


Amazon Quiz 12 November 2019 – Win GoPro Hero7

Question 1 : Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Ans : Istanbul, Turkey

Question 2 : Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?

Ans : Norman Borlaug Award

Question 3 : In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?

Ans : Madhya Pradesh

Question 4 : In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

Ans : 0

Question 5 : ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Ans : Amitabh Bachchan


Amazon Quiz 8 November 2019 – Win Fujifilm X-T100 Mirrorless Camera

Q1 – The ______ Note Was The First Paper Currency Issued By RBI In January 1938. (Fill In The Blank)

Ans – Rs. 5

Q2 – Which Of The Following Is NOT A Gem-Stone?Ans – Marble

Q3 – The Original Name Of Tansen, The Most Famous Musician In The Court Of Akbar Was ________? (Fill In The Blank)Ans – Ramtanu Pandey

Q4 – Which Of The Following Art Forms Was Satyajit Ray Associated With?

Ans – Film Direction

Q5 – The Legendary Comic Book Writer Stan Lee, Who Passed Away Last Year, Was Associated With Which Comic Book House?

Ans – Marvel Comics


Amazon Quiz 6 November 2019 – Win Samsung Galaxy Note 10

Q1 – Where Would You Find Stonehenge, The Prehistoric Monument?

Ans – England

Q2 – The Red Square Is Considered The Central Square Of Which Russian City?

Ans – Moscow

Q3 – Indian Field Hockey Team Recently Qualified For Tokyo Olympics 2020. When Did Indian Men’s Hockey Team Last Win A Gold Medal At The Olympics?

Ans – Moscow Olympics, 1980

Q4 – What Is The Official Playing Time Of The Full Version Of The Indian National Anthem?

Ans – 52 Seconds

Q5 – The ‘Statue Of Liberty’ In New York Was Gifted To The United States By A European Country. Which Country Is This?

Ans – France


Amazon Quiz 5 November 2019 – Win Sony 5.1 Home Theater System

Question 1 – Today, 5th November Is The Birthday Of A Cricketer Who Currently Holds The Record For Being Fastest To 10,000 And 11,000 Runs In One Day Cricket. He Currently Has 69 International Centuries To His Name. Who Is He?

Answer – Virat Kohli

Question 2 – Against Which Country Did Virat Kohli Make His Test Debut In 2011?

Answer – West-Indies

Question 3 – Along With Cricket, Virat Kohli Has Keen Interest In Football. He Is The Co-Owner Of Which Indian Super League(ISL) Football Team?

Answer – FC Goa

Question 4 – This Canadian Singer Sang The World Famous Song ‘Summer Of 69’. He Celebrates His Birthday Today. Who Is He?

Answer – Bryan Adams

Question 5 – In Which Country Would You Find Chichen Itza, One Of The Largest Maya Cities And It Was Likely To Have Been One Of The Mythical Great Cities Referred To In Later Mesoamerican Literature?

Answer – Mexico


Amazon Quiz – 4 November 2019 – Win Rs. 25000 Amazon Pay Balance

Question 1 – This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer – Matthew McConaughey

Question 2 – Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The moon

Question 3 – A Megagon is a polygon with ___ sides. Fill in the blanks.

Answer – 1 million

Question 4 – Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer – Beethoven

Question 5 – Where is Fort William located in India?

Answer – Kolkata


Amazon Quiz – 3 November 2019 – Win Samsung M30s

Question 1 – Which One Of These Blood-Types Is Called The ‘Universal Donor Type’ Because It Is Compatible With All Other Blood Type?

Answer – O-Negative

Question 2 – What Is The Official Currency Of Afghanistan?

Answer – Afghan Afghani

Question 3 – What Is The Capital Of Norway?

Answer – Oslo

Question 4 – Washing Soda Is The Common Name For Which Compound?

Answer – Sodium Carbonate

Question 5 – Which Of These Is An Annual Fair In Rajasthan, Known For Its Camel Trading Event?

Answer – Pushkar Mela


Amazon Quiz – 2 November 2019 – Win One Plus TV

Question 1 – Today, 2nd November Is The Birthday Of Famous Bollywood Actor Shahrukh Khan. Which Was His First Bollywood Film?

Answer – Deewana

Question 2 – This American Actor Played The Character Of ‘Ross’ In The Famous Comedy Show FRIENDS. He Celebrates His Birthday Today. Who Is He?

Answer – David Schwimmer

Question 3 – The Folk Music Form Of ‘Lavani’ Is Associated With Which State?

Answer – Maharashtra

Question 4 – In Terms Of Area Which Is The Smallest Continent?

Answer – Australia

Question 5 – Which Of These Is NOT Classified As A Greenhouse Gas?

Answer – Hydrogen

Below are the details which will help you with the Today’s Amazon Quiz:

Are you looking for Amazon India Quiz Answers for Today?

You have come to the right place. Every day we are going to post the answers to the daily quiz hosted by Amazon India on their app so that you can answer them easily.

Amazon Quiz Answers will be available daily between 8 AM – 12 PM for you guys. Make sure to bookmark us and answer that Amazon Daily Quiz.

Every day is an Amazon Quiz Time day! Each day there is an Amazon Giveaway where you just have to answer 5 very simple questions and you will be eligible for their prize.

If you are new and looking for steps on how to play Amazon Quiz Daily, below are the tutorials:

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest Will Commence On 7 December From 08:00:01 A.m. (IST) To 12:00:00 P.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.in App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning “Dyson Air Purifier (Hereinafter Referred To As “Prizes.)

How To Play Amazon Quiz?

Here are a video and text (with images) versions which show How To Look For Daily Quiz on Amazon and How To Answer Amazon Daily Quiz:

  1. Download the Amazon App here – Amazon iOS App OR Amazon Android App
  2. On the top search bar search for ‘Quiz’
  3. Click on the top result to check the quiz
  4. Click on the ‘Start’ to start answering the quiz questions
  5. There will be a total of 5 questions
  6. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw and WIN.

Leave a Reply